Videoer

Se vores fire minutters videoer og få en introduktion til hvordan du kan (gen-) lære at tegne, en metode til at bygge et visuelt ordforråd samt inspiration til gode værktøjer, du med fordel kan anskaffe dig, hvis du ønsker at arbejde mere visuelt i din hverdag.

Draw more, together

I dette TEDx Copenhagen oplæg præsenteres hvorfor og hvordan det at tegne sammen skaber værdi. At tegne er en enkel måde at se - og forstå - hvad vi mener. Det starter med pen, papir og nysgerrighed.

Værktøjer

Godt udstyr og gode materialer giver dig frihed til at fokusere på det vigtige; se videoen: Tools og få inspiration til hvad du skal putte i din værktøjskasse hvis du ønsker at arbejde mere visuelt i din hverdag.

Det 8. Element

Udbyg dit visuelle ordforråd. Når du arbejder visuelt er det værdifuldt at have et stort visuelt ordforråd – et visuelt sprog – som hele tiden kan knopskydes og formes af de projekter og processer som du indgår i. Ønsker du at bygge et visuelt sprog til et projekt kan du bruge metoden Det 8 element:

  • List de vigtigste ord i projektet.
  • Kategorisér ord i ting, steder, personer, processer og koncepter.
  • Design ikoner ved at visualisere, simplificere, kombinere og bestemme deres betydning.

De 7 Elementer

Der er stor forskel på indholdet af alle de møder vi går til og der er også forskel på indholdet af de processer eller projekter vi faciliterer. Men formen er ofte den samme. En gruppe mennesker mødes, et sted, i en given tidsramme, om et givent emne.

Omsætter vi denne formel til et visuelt alfabet kan vi opbygge et visuelt sprog til brug i møder, processer og projekter uanset indholdet. Dette visuelle alfabet kalder vi; De Syv elementer. Find pen og papir frem og øv dig i at tegne hvert element imens du ser videoen De Syvelementer.

Køb Tegn mere sammen

Køb bogen her og brug den til at styrke måden du tænker, kommunikerer og samarbejder på.