Teamet bag bogen

Bogens forfattere står bag virksomheden Bigger Picture, der allerede i 2003 introducerede grafisk facilitering i Danmark. I bogen trækker forfatterne på deres mangeårige erfaring med brug af visuel facilitering i arbejdet med strategisk forandring, ledelse, kompetenceudvikling og innovation i førende danske og internationale organisationer såsom IKEA, A.P. Møller – Mærsk, LEGO, FN, BBC, Undervisningsministeriet og Røde Kors.

Loa Baastrup
Visuel facilitator
Loa er foretrukken visuel samtalepartner for topledelser, der ønsker en effektiv og engagerende måde at udbrede strategisk vigtige dialoger på. Hun kan designe møder der er både krævende, relevante og sjove at deltage i. Loa har hjulpet ledelser i blandt andet LEGO, Tata, Undervisnings ministeriet og Metroselskabet. Det er nogle gange svært for Loa at forstå, at hele verden ikke kører i samme analytiske gear som hun selv.
Ole Qvist-Sørensen
Visuel facilitator
Ole har siden 2003 arbejdet med at udbrede kendskabet til visuel facilitering i både ind- og udland. Han har udviklet over 500 visuelle skabeloner og strategiske billeder. Og han har trænet undervisere, projektledere, ministre og topledere i at bruge enkle visuelle metoder til at skabe klarhed og engagement. Ole samarbejder i øjeblikket med teams i Danske Friskoler, Region Hovedstaden, IKEA og Schindler. Ole taler sjældent om noget uden at der - på godt og ondt - følger en skitse med.
Sofie Mesterton
Procesillustrator
Sofie kan tegne bedre end de fleste. Hun kan visualisere og håndtere en enorm mængde kompleksitet, på en måde så det fremstår enkelt. Hun er skarp, analytisk og kan forstå og afkode organisationers behov. Og så er hun usandsynlig tålmodig og enormt struktureret. Sofie udvikler visuelle sprog til emner som strategi, bæredygtighed og projektledelse, og tegner lige for tiden sammen med A.P. Møller Mærsk, Frederiksberg Kommune og Røde Kors. Sofie trives ikke rigtig med halvfærdigt arbejde.

Køb Tegn mere sammen

Køb bogen her og brug den til at styrke måden du tænker, kommunikerer og samarbejder på.