Om bogen

Mange organisationer oplever et behov for nye arbejdsmetoder, der kan hjælpe dem med at håndtere og navigere i den stigende kompleksitet, de indgår i.

Denne bog tilbyder dig en ny måde at arbejde på. En måde, der kan understøtte dig, dine kollegaer eller hele din organisation i at håndtere og navigere i kompleksitet. Det handler om visualisering. Vi kalder det visuel facilitering.

Tegn mere sammen
  • Tilbyder ledere, forandringsagenter og iværksættere en effektiv tilgang til at tænke, kommunikere og samarbejde på.
  • Giver en praktisk, nem og overskuelig indføring i, hvordan vi alle kan tegne – det drejer sig blot om at mestre nogle simple grundformer.
  • Viser, hvordan du kan designe og facilitere værdifulde processer, måder, workshops og konferencer gennem FEM DESIGNLOOPS.

Hvem er bogen til?

Alle kan få gavn af at tegne mere sammen. Skal vi alligevel forsøge at indsnævre målgruppen en anelse, så er Tegn mere sammen i særdeleshed for dig, der arbejder med:

Innovation
Prototyping er en klassisk disciplin hvis du lever af at vende verden på hovedet og få nye ideer der skaber værdi. At skitsere er et fantastisk redskab til at teste og demonstrere. Tegn mere sammen giver dig en simpel metode til at bygge et visuelt ordforråd, så du kan skitsere din næste idé.
Ledelse
Ledelse kan se ud på mange måder. Tegn mere sammen giver dig perspektiver på hvordan du kan lede mere autentisk og dynamisk med pen og papir.
Organisationsudvikling
Skal du præsentere en strategi, implementere en handleplan eller søsætte en kulturforandring, så giver Tegn mere sammen dig et katalog af gode spørgsmål og et visuelt bibliotek du kan låne fra når du udvikler de skabeloner der skal guide dig og din organisation igennem en god forandring.
Læring
Planlægger du undervisning, eller underviser du selv, så er du sikkert en sværvægter i proces og i at skabe et godt læringsrum. Tegn mere sammen introducerer dig for den visuelle læringsarena, og giver dig visuelle redskaber, du kan bruge når du underviser, eller designer undervisning.

DE FEM DESIGNLOOPS

giver dig simple redskaber og teknikker, du kan afprøve med det samme. Hvert designloop er handlingsanvisende og guider dig trin for trin igennem pågældende loop. Du kan arbejde med det loop, der er særligt relevant for dig, eller du kan arbejde med alle fem loops på én gang. DE FEM DESIGNLOOPS tilbyder skabeloner, modeller, spørgsmålslister og træningsguides, som du kan bruge og videreudvikle efter dine behov. Du får en systematisk metode til at udvikle og styrke din måde at arbejde visuelt på.

Køb Tegn mere sammen

Køb bogen her og brug den til at styrke måden du tænker, kommunikerer og samarbejder på.