Priser

Independent press award
Axiom Business Book Awards - Bronze medal
Børsen 5 stars review

Anmeldelser

”En af de vigtigste færdigheder i fremtiden bliver syntese: At kunne skabe overblik, se sammenhænge, finde mening og tegne det. I fremtiden er analyse ikke et job. Syntese betyder at sætte sammen. Analyse at skille ad. Og syntese bliver magi: Dem der kan se sammenhænge, designe, modellere, illustrere, skabe overblik og få andre til “at se” er fremtidens helte. Enhver idiot kan påpege et problem. Vi skal lære at tænke i og skabe hundredevis af mulige, forbedrende løsninger, som vi kan sætte sammen på tusind millioner måder. Denne bog viser vejen”.

Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker, FutureNavigator

"Da jeg først mødte grafisk facilitering, var det et ekstra add-on, hvis konsulenten kunne arbejde visuelt. I dag er det et must. Det er en del af det at være konsulent. I dag bør denne færdighed være fast bestanddel af konsulentens grunduddannelse. Det behøver ikke nødvendigvis være noget, man er specialist i. Du skal kunne det basale. Men også gerne lidt mere. ”Tegn mere sammen” er en megaflot bog, som viser ”wow, hvor kan man meget! Dette er grundbogen, der bør stå på enhver konsulents og undervisers boghylde!”

Jacob Storch, Phd, iværksætter og stifter af Joint Action og Attractor

”Jeg er ganske imponeret over, hvor elegant forfatterne fremstiller deres teoretiske begrebsapparat og hvor fint og let det overføres til praksis. Det er stærkt og modigt at gøre det håbløst vanskelige ord ’autopoiesis’ til et selvfølgeligt nøglebegreb til at forstå sociale processer.”

Jens Rasmussen, professor, DPU, Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelses-pædagogik.

”En meget flot og nyttig bog om det at tegne sammen med andre for at forbedre kommunikationen og ens evne til at løse problemer på. Forfatterne kalder metoden for visuel facilitering og peger på, at det i princippet kan anvendes i alle typer af grupper og organisationer hvor der er et ønske om at forbedre samarbejde og kommunikation. Bogen er meget pædagogisk opbygget og sproget er nemt, hvilket gør den tilgængelig for et bredt publikum – Også dem, som ikke har så meget erfaring med at arbejde visuelt.”

Christer Windeløv-Lidzélius, rektor Kaospiloterne

"I mitt arbeid som leder for Strategisk Virksomhetsstyring i NRK er jeg er ofte i situasjoner der jeg må uttrykke komplekse problemstillinger i møter med andre. For meg er tegning alltid et godt verktøy i slike situasjoner. Så fort man har begynt å uttrykke seg visuelt, engasjerer det til respons og handling på en helt annen måte. Det visuelle uttrykket øker sjansen for at vi har felles forståelse av en problemstilling. Denne boken bidrar til at jeg kan utvikle og forbedre mine evner til å fremstille komplekse problemstillinger på en tydelig og forståelig måte. Ikke bare er den en nyttig og praktisk bok i forhold til å forbedre min strek, men den minner om viktigheten av å bruke bilder i kommunikasjonen også".

Lene Einang Flach, projektdirektør, NRK

”Som proceskonsulent og vært for participatoriske processer og strategiske samtaler, har jeg erfaret at visualisering fremmer den kollektive forståelse og hukommelse. ”Tegn mere sammen” giver på en pædagogisk og enkel måde et overblik og en indføring i brugen af visuelle virkemidler. Den taler til forskellige niveauer af erfaring og praksis, hvad enten man er nybegynder eller allerede lidt mere erfaren bruger”.

Monica Nissen, proceskonsulent, InterChange

Bogen viser hvordan du med tegninger og visualiseringer kan øge båndbredden i samarbejde. Noget vi desperat har brug for, når vi arbejder med endnu mere komplekse sammenhænge. Bogen er blevet et must-read og en selvfølgelig del af værktøjskassen i vores virksomhed.

Henrik Challis, co-founder og senior konsulent i organisatorisk transformation

“Tegn mere sammen er en bog som jeg ikke bare vil læse; den vil jeg bruge. Jeg vil lære at tegne bedre og jeg vil lære at bruge tegninger bedre. Et billede siger mere end 1000 ord.”

Lars Kolind, bestyrelsesformand, iværksætter

”Denne bog er pædagogisk og logisk opbygget. Den er klar og let at forstå samt rigt illustreret, og så får man hurtigt en succesoplevelse med at tegne. En unik håndbog, der formidler mange års erfaringer fra praksis i procesdesign og visuel facilitering. Kan varmt anbefales til mødeledere, procesdesignere, undervisere og andre.”

Lotte Darsø, lektor, Aarhus Universitet, forfatter til bogen Innovations-pædagogik

”Her er bogen, som kan give store besparelser på managementkonsulenterne. “Tegn mere sammen” er den funky titel på en anderledes ledelsesbog. Udgangspunktet er visualisering som redskab i en kompleks verden. “Tegn mere sammen” er en lækker bog. Dejligt format i landscape. Flotte illustrationer, som gør det til en bog, man bliver glad af. Det er sjældent, at læsere bliver glade af ledelsesbøger. Det er en af dem.

Henrik Ørholst, anmelder Børsen

Køb Tegn mere sammen

Køb bogen her og brug den til at styrke måden du tænker, kommunikerer og samarbejder på.